WEREMCZUK SAMSON

A MAXIMUS gyökérzöldség kombájn nagyobb területekre alkalmas, nagy termelékenységű gép.

Leírás

Gyökéraprító bogyós gyümölcsökhöz.

 

 

A SAMSON célja a bogyós bokor ültetvények tisztítása és előkészítése az új telepítésekhez. Preciz és hatékony a ribizli, arónia és málna régi gyökereinek levágásában és aprításában, valamint talajjal való keverésében. Innovatív megoldás, robusztus és tartós felépítés jellemzi. Alkalmas kemény terepi körülmények között történő használatra. Elérhető verziók: SAMSON ribizlihez és málnához és SAMSON DUO ribizlihez, málnához és aróniához.

 Elérhető verziók:

  • SAMSON 48
    A ribizli és málna ültetvényekre tervezett gép legkeskenyebb modellje, min 60 LE teljesítményű traktorhoz alkalmas. A SAMSON 48 egyoldali mechanikus meghajtással rendelkezik 540 ford./perc TLT fordulatszámon.
  • SAMSON DUO 60
    Ribizli, a málna és az arónia régi gyökereire való aprításra készült. min 80 LE teljesítményű traktorokhoz alkalmas. A SAMSON DUO 60 kétoldali mechanikus meghajtóval van felszerelve. A TLT fordulatszámon 540 ford./perc vagy 1000 ford./perc.
  • SAMSON DUO 85
     A weremczuk által gyártott gyökérzúzógépek legszélesebb modellje. Hatékony munkát garantál ribizli-, málna- és arónia ültetvényeken. 100 LE teljesítményű traktorokkal való használatra szolgál. Kétoldali mechanikus meghajtással és 1000 ford./perc TLT fordulatszámmal rendelkezik.

 

 

Működés közben megtekinthető: