Cégünkről

A Szal-Agro Kft 1998-ban Miskolcon alakult családi vállalkozásként, fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazása. A kezdeti telephely folyamatosan bővült, változott. Az azonos területen 2016-ban átadott új miskolci telephely színvonalas és modern alkatrészraktárral, javítóbázissal fogadja az ügyfeleket. Lefedve a teljes magyar piacota Szal-Agro Kft. a mezőgazdasági erő- munkagép forgalmazásra, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatás és karbantartás ágazatra kíván összpontosítani. Főbb termékköreinket elsősorban a lengyelországi gyártók jó minőségű termékei adják. 2012-től országos lefedettségű, saját értékesítő hálózattal rendelkezünk. Az elmúlt évek során országos szinten a cég folyamatos sikereket és elismerést ért el, az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében. 2017 októberében megnyitottuk a Dunántúli telephelyünket Sárbogárdon, a Dél-alföldi telephelyünket pedig Kisszállás mellett.

Tevékenységi köreink:

Gépkereskedelem: minőségi, elsősorban lengyel mezőgazdasági gépeket importálunk és a legnagyobb hazai gépgyártó cégekkel állunk kapcsolatban. Kínálatunkban megtalálhatóak erőgépek, talajművelő-, növényvédelmi- és betakarítógépek, pótkocsik, terménycsigák, öntözőgépek, kommunális gépek, faaprítók, kazánok. Az Európa szerte már jól ismert, Dél-Koreában gyártott TYM traktor kizárólagos forgalmazói vagyunk.

Alkatrész kínálatunk: elsősorban az általunk forgalmazott erőgépek és munkagépek alkatrészei, illetve motorolaj, kenőanyag, gumiabroncs.

Szerviz-ellátás: az általunk értékesített erőgépek és munkagépek garanciális szervizelését és a garancia időn túli javítását is végezzük, továbbá vállaljuk egyéb erő- és munkagépek javítását, felújítását, műszaki vizsgára történő felkészítését.

A beruházások elősegítésére hitel- és lízingkonstrukciókkal állunk rendelkezésre, pályázatíróval segítjük a lebonyolítást.

Elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLAT menüpont alatt

 

Cégadatok

 
Cégnév: Szal-Agro Kft.
Székhely: 3527 Miskolc, Sajó u. 4.
Adószám: 11778705-2-05
Közösségi adószám: HU11778705

Cégjegyzékszám:  05-09-007420
Tulajdonosok:   Szalai László

                            Szalainé Gesztelyi Emese
                            Szalai Richárd
                            Szalai Andor
 
Cégképviseletre jogosultak:
Szalai László ügyvezető
Szalainé Gesztelyi Emese ügyvezető