REMET CNC RTE-630

Az RTE-630 tárcsás aprítógép ágak, legfeljebb 12 cm átmérőjű fatörzsek és egyéb faanyagok, például fűrésztelepi vágások aprítására szolgál.

Leírás

Az RTE-630 tárcsás aprítógép ágak, legfeljebb 12 cm átmérőjű fatörzsek és egyéb faanyagok, például fűrésztelepi vágások aprítására szolgál. A kapott forgács vastagsága négy cserélhető pengével (kopásálló acélból) állítható az ellenkéshez viszonyított helyzetük beállításával. A kések egy 620 mm átmérőjű vágókorongra vannak csavarozva, ami súlyának köszönhetően lendületet ad.

Az aprító burkolatokkal van felszerelve a biztonságos működés érdekében. A kivezető cső 360˚-kal elforgatható, hogy a faforgácsáramot a megfelelő irányba terelje. A keletkező forgács felhasználható tüzelőanyagként (csavaros adagolókhoz), komposztként vagy almozásként bokrok alatt.

Az aprítógép hajtását egy 7,5 kW teljesítményű, 3 fázisú villanymotor biztosítja, amelyet szíjátvitellel továbbítanak. Az aprító az elosztódobozhoz csatlakoztatott biztonsági kapcsolóval van felszerelve. A gördülőcsapágyak kenése a csapágyházban lévő kenőpárnákon keresztül történik.

Max. ág vágási átmérője (friss puha fa) 100 mm
Max. ág vágási átmérője (friss keményfa) 80 mm
Max. ág vágási átmérője (száraz keményfa) 60 mm
Vágókések készítése Kopásálló acél megnövelt keménységgel
Adagoló garat 48/48 cm
Chipper rögzítési rendszer Hárompontos felfüggesztési rendszer
Motor LIFAN 15 LE OHV NÉGYÜTEMŰ
A kések száma 4 + 1 számláló penge
A kilökőcső elfordulási szöge 360˚
Kidobócső magassága 165
Vágótárcsa átmérője 620 mm
A vágótárcsa vastagsága 12 mm
A vágótárcsa súlya 45 kg
Súly 260 kg