REMET CNC RT-720 RH

Leírás

Az RT-720RH tárcsás aprító  egy független hidraulikus szivattyúval van felszerelve, amelyet kardántengely hajt, a szivattyú meghajtja az ágakat, akár 17 cm   átmérőjű fatörzseket  és egyéb faanyagokat felszedő hidraulikus görgőket. A kapott forgács vastagsága a vezetőgörgőkön keresztüli anyagadagolás sebességének változtatásával állítható.  A kések egy 720 mm átmérőjű vágótárcsára vannak csavarozva , amely súlyának ( 85 kg ) köszönhetően lendületet biztosít.

Az aprítógép biztonsági kapcsolóval és burkolatokkal van felszerelve a biztonságos működés érdekében. Az aprítónak van egy rendszere az anyag kihúzására az adagológaratból. A kivezető cső 360˚-kal elforgatható, hogy a faforgácsáramot a megfelelő irányba terelje. A keletkező forgács felhasználható tüzelőanyagként, komposztként vagy almozásként bokrok alatt.

Az aprító hajtása a traktor kardántengelyének erőátviteli tengelyén keresztül történik (jobb forgás). Nyírócsapos tengelykapcsolóval felszerelt erőátviteli tengelyek használatát javasoljuk (ajánlatunkban kapható), a gép túlterhelése esetén a csap elnyíródik és a hajtás lekapcsol. A gördülőcsapágyak kenése a csapágyházban lévő kenőpárnákon keresztül történik.

Minimális/ajánlott teljesítmény 55/80 KM
Max. ág vágási átmérője (friss puha fa) 170 mm
Max. ág vágási átmérője (friss keményfa) 150 mm
Max. ág vágási átmérője (száraz keményfa) 120 mm
A kardántengely ajánlott fordulatszáma 540-1000 ford./perc
Túlterhelési tengelykapcsoló ajánlott 1700 Nm
Vágókések készítése Kopásálló acél megnövelt keménységgel
A kések száma 4 + 1 számláló penge
A kilökőcső elfordulási szöge 360˚
Kidobócső magassága 210 cm
rögzítési rendszer Hárompontos felfüggesztési rendszer
Vágótárcsa átmérője 720 mm
A vágótárcsa vastagsága 25 mm
A vágótárcsa súlya 85 kg
Súly 520 kg