METAL-FACH Z-577

Metal-Fach Z-577 Bálacsomagoló Önrakodós

Z577 – ÖNRAKODÓS

A Z577 önrakodó bálacsomagoló oldalsó rakodó bálafogóval rendelkezik, amely gyors és hatékony munkát biztosít, mivel a bálarakodás és a bálacsomagolás menet közben történik a következő báláig vagy raktározási helyig. A gép fóliavágó és fóliamegfogó szerkezettel van ellátva, melynek köszönhetően a felhasználó közbeavatkozása csak az új fóliatekercs felhelyezésekor szükséges. A csomagolási folyamat befejezése után a bála felállítható a bálafelállító segítségével, ami csökkenti a fólia sérülésének veszélyét.

Modern, univerzális 500 mm és 750 mm fóliaadagolóval van felszerelve. A bálafelvevő kar és a görgők távolsága állítható, így 1200 x 1200, valamint 1200 x 1500 mm-es bálák is csomagolhatók.

A bálacsomagoló futókerék forgató rendszerrel rendelkezik, amely egyrészről kisebb méretű szállítási szélességet eredményez, másrészről pedig növeli a stabilitást munka közben (nagyobb a gép szélessége).

Négy forgó henger speciális szerkezete megakadályozza a bála csúszkálását csomagolás közben.

A forgó asztal speciális koszorús csapágyára történő közvetlen erőátvitel csendes, a láncmeghajtással összehasonlítva, megbízható üzemeltetést biztosít.

A gép irányítása a traktorkabinból történik a bovden-vezetővel ellátott hárompontos hidraulikát vezérlő kar segítségével.

A bálacsomagoló programozható számlálóval rendelkezik, amely mutatja a jelenleg becsomagolt bálák számát, a munka idejét, a bálák számát, az óránkénti átlagos bálamennyiséget. A számláló három, egymástól független kijelző részből áll.

A Metal-Fach Sp. z o.o. több éves tapasztalata a bálacsomagolók gyártása terén garantálja a hosszú és hibamentes működést.

Leírás

METAL-FACH Z-577

Típus M.e. Z577
Bálarakódás oldalsó irányból
Bálák átmérője mm 1000-1200
A fólia szélessége mm 500/750
Asztalforgás száma ford. 24/16
Bálacsomagolás ideje perc 2/1,3
A gép méretei:
Hosszúság mm 4350
Hosszúság vonóhorog nélkül mm
Szélesség mm 2450
Magasság mm 2380
Súly kg 950
Gumi 10.0/80-12.10 PR
Traktor teljesítmény kW 30
Csatlakoztatás a traktorhoz vonórúd vagy felső csatlakozás
Bálafelállító opcionális – mechanikus
Fóliavágás automatikus