KRUKOWIAK – OCTOPUS

Ültetvény permetező

Leírás

Sorozat kivitele attól függ, hogy milyen növények permetezéséhez tervezték a különböző modelleket – pl. ribizli és a sor növények – szamóca- berkenye stb..

OCTOPUS sorozat háromféle turbinával szerelik: EV/P, SAD/T és EV/TP . Mindegyik turbina áll egy centrifugális ventilátorból, ami 470mm átmérőjű és max. hatékonysága 16 000m3/h és áll egy jet szivattyúból, amely arányosan állítja be a légáramot a csövek végződésein. Itt találhatók a speciális légterelők, amelybe fúvókák vannak szerelve. BIzonyos turbinák különböző tartószerkezetekkel vannak ellátva és különböző speciális alkalmazásokhoz vannak kialakítva.

SAD/P
Függesztett vagy vontatott kivitelű permetezőgép,a függesztett 600-a vontatott 1000-1500-2000 literes tartállyal készül. A légterelők függőlegesen és vízszintesen is több sorban, oszlopban vannak elosztva. Oldal irányban permetez. Ajánlott-ribiszke,málna, stb permetezéséhez.

SAD/T
Függesztett vagy vontatott kivitelű permetezőgép. A függesztett 600-a vontatott 1000-1500-2000 literes tartállyal készül. A légterelőket a gémszerkezet több pontjához rögzítették. A légterelők távolsága egymáshoz képest állítható. A keret emelés mechanikus, a stabilizáció hidraulikus. Függőleges irányban permetez. Ajánlott szamóca, uborka, saláta, káposzta, retek, stb permetezéséhez.

SAD/TP
Vontatott permetezőgép, 1000-1500-2000 literes tartállyal készül. Egyesíti az előző gépek funkcióit. A permetező mögött a légterelők nyithatóak. Emelés mechanikus, stabilizáció hidraulikus. Függőleges és oldalirányban is használható. Egyesíti az előző két gép (T és P) előnyeit!