2017 OKTÓBER – ÉSZAK: TRADICIONÁLIS VÁLLALKOZÁSOK

2017-11-21 10:25
A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve. Ennyi év leforgása alatt többször történt meghatározó változás, mely folyamatos fejlődést eredményezett a cég életében.

A vállalkozás az elmúlt években folyamatos elismerést és sikereket ért el a gépkereskedelem
ben, így a tulajdonosok számára világossá vált, hogy ez az a terület, amire elsősorban a cégnek koncentrálnia kell. A Szal-Agro Kft. kizárólag a mezőgazdasági erő- és munkagép-forgalmazásra és -kereskedelemre, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatások és karbantartás ágazatra kíván összpontosítani, lefedve a teljes magyar piacot.

Az egy éve átadott új telephely színvonalas alkatrészraktárral és javítóbázissal fogadja az ügyfeleket. Régóta a tervek között szerepelt Miskolcon egy olyan új telephely kialakítása, ami a Szal-Agro versenyképességet megerősíti és előrelépést jelent az országos szintű lefedettségben. Emellett új bázisok életre hívásával bővíteni és gyorsítani lehet a nyugat- és dél-magyarországi ügyfélkör kiszolgálását, illetve tehermentesíteni a megújult miskolci központot, ennek köszönhetően növelhető a kiszolgálás hatékonysága és rövidül az ügyintézési határidő. Ebből kifolyólag 2017 októberében két új telephely kerül átadásra, egy Sárbogárdon, aminek október 10-én lesz a megnyitóünnepsége, és egy Kisszállás mellett, aminek pedig október 3-án. Ezeknek a telephelyeknek az életre hívásával az említett térségek ellátása a jövőben nagymértékben könnyebb lesz. A nyitási akciókról kérjük érdeklődjön a Szal-Agro Kft. kereskedőinél, vagy látogasson el a megnyitó ünnepségek valamelyikére. (Bővebben erről a www.szalagro.hu oldalon, vagy a Szalagro Facebook oldalán olvashat.)

Cégtörténet

Mindemellett az idei év őszétől újabb gépcsoporttal bővül a kínált márkák száma. Szerződést írt alá Dél-Korea vezető traktorgyártó cégével, így mostantól a Szal-Agro Kft. lesz a minőségi TYM traktorok kizárólagos magyarországi importőre. A TYM traktorok Európa-szerte már jól ismert magas minőségi színvonalat kép
viselő erőgépek, amit az 5 éves garancia is alátámaszt. Az 1951-ben alapított gyár legfontosabb célkitűzései a folyamatos fejlesztés és a kiemelkedő minőség. A TYM traktorok 23–130 LE tartományban érhetők el, kommunális, szőlészeti-kertészeti és szántóföldi munkákra alkalmas gépekkel.

forrás:

Észak- Magyarország- Tradicionális vállalkozások különszám