2017 ÁPRILIS – AGRÁRÚNIÓ

2017-05-16 10:10
„A Szal-Agro Kft. egyik tulajdonosa, Szalai Andor vette át a magyar növénytermesztésért termékdíj pályázaton a SAMASZ TWIST 600 rendképzővel elnyert 2. díjat.

– Cégünk elkötelezett a minőségi lengyel gépek irányába, ennek eredménye, hogy már a második rangos díjat nyertük el – mondta Szalai Andor, az egy híján húsz éves családi vállalkozás tagja. – A Twist 600 gép előnye, hogy sokkal tisztább takarmányt eredményez, mint a korábbiak, egy menetben lehet használni más eszközökkel, így gazdaságos, időt, energiát takarít meg és kíméli a talajt.

– Tavaly a kilenc méter hatvan centis kaszával nyertük el a második díjat, ez az eszköz rekorder a maga kategóriájában – sorolta. – Ezeket a termékeket több helyen bemutatjuk, így széles körben ismertek és kedveltek a gazdálkodók körében. A gépek kiemelkedő minőségük mellett kedvező árfekvésűek, így a kisebb tőkével rendelkezőek is hozzá juthatnak. Döntően a közepes méretű gazdaságokat célozzuk meg, de a nagyobb cégek is vevőink, hiszen a kedvező ár-érték arány számukra is vonzó. 2012-től országos lefedettségű saját értékesítő hálózatot alakítottunk ki, az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében új telephelyeket, és szervizpontokat létesítettünk, és ez folytatódik.”