2016 május -MM GépPiac

2016-06-08 08:57
A Metal-Fach gyár a bálacsomagolók széles skáláját kínálja, az egy helyben történő csomagolótól a különböző önfelszedősig. A Szal-Agro Kft. kínálatában a legpraktikusabb és legnépszerűbb a Metal-Fach Z560 bálacsomagoló, mely a tárolási helyen történő csomagolásra alkalmas (országos viszonylatban a csomagolt bálák tárolása a telephelyen történik, becsomagolás után a bálák mozgatását minimalizálni kell). Függesztett kivitelű, meghajtása a traktor hidraulikájáról történik. 500 mm-es és 750 mm-es fóliaadagolóval rendelkezik. A METL-FACH több éves tapasztalata, a bálacsomagolók gyártása terén, garantálja a hosszú és hibamentes működést. A bálacsomagoló praktikus számlálóval rendelkezik, rovátkolt alumínium csévélő hengerek a fóliaadagolóban kiemelkedő csomagolási minőséget biztosítanak, opcionálisan felszerelhető megbízható bálafelállítóval. Az ajánlott bálaméret 120 (125) x120 cm, illetve bálacsomagolási ideje 1,3/2 perc. A gép 450.000 forintért már elérhető.