TEKNAMOTOR VIBRÁCIÓS ASZTAL

A Teknamotor kínálatában szerepelnek komplex megoldások az apríték szalagos és vibrációs rakodási- szállító rendszerére.

Leírás

Teknamotor Vibrációs asztal

A Teknamotor kínálatában szerepelnek komplex megoldások az apríték szalagos és vibrációs rakodási- szállító rendszerére.

A professzionális tervező csoport előkészíti az Önök aprító berendezés parkjának tervét szállító egységgel együtt a rendelkezésükre álló hulladék és területi viszonyok figyelembe vételével.

A vibrációs asztalok a vibrációs anyagtovábbítókkal és szállítószalaggal való együttműködésre szolgálnak, a nagyobb mennyiségű adagolt anyag tárolását végzi, pl. homlokrakodóval, vagy villás targoncával helybe szállított anyag esetében. A vibrációs asztal részeit képezik a rugós elemekkel összekapcsolt fémláda, valamint tartókeret és meghajtás. A meghajtást elektromos motor végzi excenteren keresztül, ami kevesebb teljesítmény felvétel jellemez, ami az asztal vibrációs munkajellegéből következik. A helyi lehetőségek függvényében a vibrációs asztal alapra kerül, amelyen a hordozó keret nyugszik. A vibrációs asztalról az anyag  rázással kerül továbbításra a vibrációs anyagtovábbítóra, vagy a szállítószalagra. A vibrációs asztal, valamint a vibrációs szállító egység, vagy szállítószalag munkájának szinkronizálásával elérhető az aprítógép folyamatos anyagellátása aprítandó anyaggal. Az ajánlatunkban szerepel adagolás tároló vibrációs asztal az alábbi méretekben: 2×3 m és 3×3 m, 4×3 m,5×3 m, amelyeket 5,5 kW-tól 11 kW-ig tejedő teljesítményű motorok hajtanak.

 

Működés közben megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=8GXN7CT2Nyw

3D-ben megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=ypYR-srLUGc&index=10&list=PLRyaAYF-sQudEBhsR6fqGzGdEE7AkQnQE