TEKNAMOTOR VIBRÁCIÓS ANYAGTOVÁBBÍTÓ

Abban az esetben, ha az adagolt anyagban jelen lehetnek fémdarabok, a szállító szalag felszerelhető fémdetktorral.

Leírás

Teknamotor Vibrációs anyagtovábbító

A Teknamotor kínálatában szerepelnek komplex megoldások az apríték szalagos és vibrációs rakodási- szállító rendszerére.

A professzionális tervező csoport előkészíti az Önök aprító berendezés parkjának tervét szállító egységgel együtt a rendelkezésükre álló hulladék és területi viszonyok figyelembe vételével.

A vibrációs szállító egység ideális anyagtovábbítást biztosít a rövid hulladékok esetében, amelyeknek különböző geometriai alakkal rendelkeznek, pl. kocka, vagy rövid nyesedék. A szállító egység egy rugós elemekkel összekötött fémcsatornából áll hordozó kereten, valamint a meghajtásból. A vibrációs anyagtovábbító meghajtását egy villanymotor végzi excenteren keresztül, amelynek jellemzője a kis energia felvétel, ami a szállító egység vibrációs munkajellegéből következik. A helyi lehetőségek függvényében a szállító egység alapra kerül, amelyen a hordozó keret van elhelyezve. A vibrációs anyagtovábbító előnye az anyag egyenletes eloszlása a csatornában és ezáltal annak egyenletes adagolása az aprítógépbe, ami a berendezés élettartamának meghosszabodását eredményezi az aprító rendszer egyenletes terhelése miatt. Az anyag egyenletes elosztása a folyamatos adagolással biztosítja az aprítógép hatásfokának maximális kihasználását.

Abban az esetben, ha az adagolt anyagban jelen lehetnek fémdarabok, a szállító szalag felszerelhető fémdetktorral.

 

3D-ben mehgtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=OBAWbx82JMI&index=12&list=PLRyaAYF-sQudEBhsR6fqGzGdEE7AkQnQE