SID Önjáró takarmányseprőgép

Az önjáró seprőgép az istállóban lévő takarmány keverésére és a maradék takarmány összeszedésére szolgál az etető járatok között.

Az újbóli összekeverés csökkenti a takarmány kiszáradását valamint ösztönzi a jószágot (pl.marhát) a további táplálkozásra. A szerkezet egy belső égésű motorral van felszerelve, elektromos indítómotorral, saját hidraulikus rendszerrel és hidraulikus szervóval valamint egy elosztóval amely a forgó keféket és a tartozékokat kezeli. Az intuitív vezérlés lehetővé teszi a gyors és könnyű műveletek elvégzését.

Kategóriák: ,

Leírás

Szélesség (mm) Önsúly (kg)
Kód
2300 650 2-1-1

Az önjáró seprőgép egy olyan mezőgazdasági eszköz amely a homokfúvást követően porbevonattal lett lefújva. Ez a folyamat a leghatásosabb felület bevonati eljárás a munkagépeket illetően. A hagyományos lakkal ellentétben, a porbevonat garantáltan sima felületet eredményez bármiféle repedés, buborék vagy festékgyűrődés nélkül. Ezt a típusú festést leginkább a felület megóvása a és a korrózió megakadályozása céljából használják, de persze dizájn elemként is szolgál. A festék kiváló minőségének köszönhetően ellenáll az akár 100°C-os  hőmérsékletnek is, jó mechanikai tulajdonságai miatt a különböző maró hatású anyagokkal szemben is állja a sarat. Speciális tulajdonságai közé tartozik a különböző felhasználási lehetőség. A különböző mértékű lakk csillogással és a RAL skálán elérhető színekkel kedvünk szerint bármilyen színt, texturát és felületi minőséget előállíthatunk.