METAL-FACH T-710/1

Leírás

Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi

T710/1 – 6T

 

Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi.

6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik, amely főleg zárt profilokon alapul. Az alsó és a felső keret S355 (18G2A) acélból készült, ami több éves élettartamot garantál. Ültetett, alacsony padlóval rendelkezik, amely jelentősen elősegíti a fel- és lerakodást. Rakfelület oldalfalai Fuhrmann márkájú profilból készültek. Ezek biztosítják a szerkezet kiváló merevségét és tartósságát. A rakfelület szerkezete egy csuklós rendszeren alapul, amelynek köszönhetően három oldalra billenthető. A hátsó oldalfalon surrantónyílás található a szemcsés termékek kirakodásához. Standard kivitelben minden pótkocsi kerékékkel rendelkezik. Kérésre alsó kerethez rögzített pótkerék, hátsó csatlakozó valamint ponyva ponyvatartóval szerelhető fel. Az oldalfalak és oszlopok levétele után a pótkocsi platóvá alakítható. Kiválóan alkalmas néhány szalmabála, doboz, vagy raklap szállítására. A T710/1 padlója 4 mm vastagságú kiváló minőségű festék bevonatos S355-ös acélból készült, ami garantálja a deformálódással és korrózióval szembeni ellenállását. A pótkocsi az EU irányelvek szerint készült, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Standard kivitelben egyvezetékes pneumatikus fékkel rendelkezik. A mindennapi használat megkönnyítése érdekében a gép központi oldalfal-zárszerkezettel rendelkezik, amely a padló szélén található. A standard kivitel tartozéka a gép használatát megkönnyítő létra.

A felrakodás utáni merev szerkezet megtartása érdekében oldalfal stabilizáló merevítő került alkalmazásra, amely kioldható az oldalfalon lévő emelőkarral.

A pótkocsi szervizelése közben az üzemeltető biztonsága érdekébe rakfelület lecsúszását megakadályozó mechanikus rakodófelület-támasz került beszerelésre.

 

Típus M.e. T710/1
Teherbírás kg 6000
Saját tömeg kg 2000
Rakfelület külső hossza mm 4260
Rakfelület belső hossza mm 4195
Rakfelület külső szélessége mm 2250
Rakfelület belső szélessége mm 2130
Rakfelület oldalfalainak magassága mm 500
Rakfelület oldalfalainak magassága bővítéssel együtt mm 1000
Rakfelület távolsága a talajtól mm 1150
Raktérfogat/ bővítéssel m3 4,5/8,9
Méretek:
Hosszúság mm 6200
Szélesség mm 2250
Magasság mm 1645
Gumiabroncs 11.5/80-15,3 16PR
Alapfelszereltség:
Alvázkeret fajtája hosszirányú
Vonórúd fajtája Metal-Fach márkájú
Vonórúd rúd Ø 40
Maximális sebesség km/ó 40
Billenés 3 oldalra
Fékrendszer 2-vezetékes (opció: 1-vezetékes)
Világítás igen
Kézi fék igen
Támasztó ékek éktartóval igen
Kérésre kiválasztott oldalfal szín festése igen