MASTERTEC

Minden konténert egyedileg gyártatunk. A hirdetésben látható képek egy-egy már elkészült egyedi konténerről készültek. Egyedi az ára mindegyiknek . Ezért kérjük írja meg milyen felszereltségű és méretű konténerre van szüksége, hogy az egyedi árajánlatot elkészíthessük önnek.
Adja meg milyen és mennyi nyílászáró , esetleg WC , kézmosó , zuhany , fűtőtest légkondi stb legyen benne .

A nyílászárók keret anyaga   PVC vagy alumínium legyen ?
( Lehet vegyes is pl. ajtó alu kerettel , ablakok PVC kerettel  )

A WC ( vizesblokk )  ajtaja a konténer külső részén vagy a konténer belsejében legyen ?

Kérjük a színt és esetleges további design elemeket is adja meg .( Pl. alu dekor lemezek és napellenzők ,külső led világítás )

Alap ár a fehér és egyszerű szürke szín . A többi szín feláras .
Polyurethan ( jobb hatásfokú )  szigeteléssel ) vagy hungarocell ( normál  ) szigeteléssel kérik .

Elektromos előkészítéshez mi az igény ?

Pl . lámpák konnektorok elhelyezése . Nagyobb áramigényű gépeket akarnak használni benne ?

Kérem készítsen  egy egyszerű skiccet rajzot , ami alapján elkészítjük az ajánlatot .

( A rajz lehet kézi egyszerűbb skicc is csak lehessen rajta értelmezni a dolgokat ! )
A konténer alapterületének kialakítása, és a szállító járműről való le daruzás a vevő feladata.
A helyszíni összeszerelésre 1 napra biztosítunk egy szerelés irányítót.

Szállítási határidő : Általában 50 – 60 munkanap

Leírás

irodakonténer

A „MASTERTEC” gyártó az iroda-és lakó konténerek, pavilonok, őrbódék és víkendházak gyártására specializálódott. A termékeik rendkívül sokféle módon és célra használhatók, többek között irodaházként, gasztronómiai és vendéglátó helyiségként, építkezései területen öltöző-lakó ás raktárhelyiségként. A legfőbb előnye, hogy gyors megoldást biztosít az ügyfeleknek a különböző területen és terepen a kényelmes, barátságos lakó vagy más helyiség kialakítására. A kis konténerházak, irodák vagy pavilonok egyaránt standard méretben készülnek (2500 mm x 6000 mm ). Ezeket a méreteket modulelemként összekapcsolva tetszőleges egyedi mértet alakíthatunk ki az ügyfél igényeinek megfelelően. Miért válasszunk Mastertec konténert? A falelemek rugalmas kialakítása miatt tetszőleges helyen tudunk térelosztó válaszfalat és helyiségeket létrehozni, vizesblokkot , konyhát stb. az ügyfél igényei szerint. A konténerek elemeit bevizsgált és minőségi tanúsítvánnyal rendelkező anyagokból állítják össze, magas minőség megőrzése mellett a kedvező árak megtartását is szem előtt tartva. A Mastertec már régóta gyártja a mobil, hordozható és bárhol elhelyezhető konténereket. Erről nagyon sok referencia és elégedett ügyfél tanúskodik . Az ügyfelek a RAL színskála színeiből választhatnak a tervezés során vagy horganyzott ill. alu-horganyzott kivitelben is kérhetik a konténert.