2016 DECEMBER – BOON

2016-12-13 12:14

Az új telephely avatásán
Miskolc – Felavatta megújult telephelyét Miskolcon a Sajó úton a Szal-Agro Kft. Az 1998-ban alakult családi vállalkozás bemutatókkal tarkított átadóünnepséget rendezett pénteken, ahol a szalagot Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Kiss Gábor, Miskolc alpolgármestere és Koleszár Gábor, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltségvezetője vágta át Szalai László ügyvezetővel.
– Nagyon változatos, mozgalmas 18 év van mögöttünk, több mint negyvenmilliárd forint értékben forgalmaztunk, több mint négyszáz millió forint eredményt termeltünk, amelyet maradéktalanul visszaforgattunk, ennek köszönhetően jutottunk oda, ahol most vagyunk – mondta Szalai László.

Gratulált a cégnek és a családnak Csöbör Katalin örömét fejezve ki, hogy a fejlesztés az ő országgyűlési választókerületében valósult meg.

– Minden vállalkozás fontos, tőlük lesz a gazdaság dinamikusabb. A kormány igyekszik mindent megtenni azért, hogy erősödjenek a vállalkozások. 2017-ben őket járulékcsökkentéssel, a munkavállalókat béremeléssel tudjuk segíteni – tette hozzá.

Tizennyolc éve a Sajó utcában egy bérelt telephelyen indult a vállalkozás, majd az évek alatt több telket megvásárolva fejlesztettek, idén pedig rekordidő, 279 nap alatt készült el az új modern telephely és központ, melyen irodaépület, jól felszerelt fűtött szerelőcsarnok, raktár és mintegy 3400 négyzetméteres szabadtéri bemutatóterület található.

Az új raktár lehetőséget ad, hogy jelentősen erősítsék a szervizbázisukat, a bérjavítást és az alkatrész-forgalmazást. Mint elhangzott, hamarosan új telephelyet nyitnak Fejér megyében, Sárbogárdon, ami nagyban megkönnyíti majd a dunántúli ügyfelek alkatrészigény- és szervizszükséglet-ellátását.

A Szal-Agro Kft. 27 lengyel gépgyártó partnerrel áll üzleti kapcsolatban, közülük többen jelen voltak az ünnepi eseményen.

– ÉM-HI –

forrás: http://www.boon.hu/megujult-miskolci-kornyezetben-szelesebb-kinalattal/3298777