Ünnepélyes megnyitó, karácsonyi hangulatban – fotó: Agroinform.hu

A hivatalos megnyitón a szalagot Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Kiss Gábor, Miskolc alpolgármestere és Koleszár Gábor, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltségvezetője vágta át Szalai László ügyvezetővel.

Az új raktár lehetőséget ad, hogy a vállalat jelentősen erősítse a szervizbázisát, a bérjavítást és az alkatrész-forgalmazást. Továbbá elhangzott, hogy hamarosan új telephelyet nyitnak Fejér megyében, Sárbogárdon, ami nagyban megkönnyíti majd a dunántúli ügyfelek alkatrészigény- és szervizszükséglet-ellátását.

 

A hideg ellenére sokan, jó hangulatban köszöntötték az új telephelyet – videó: Agroinform.hu

Szalai László elmondta, hogy nagyon változatos és mozgalmas 18 év van a vállalat mögött, ami alatt több mint negyvenmilliárd forint értékben forgalmaztak, és

több mint négyszáz millió forint eredményt termeltek.

Az elért hasznot maradéktalanul visszaforgatták a vállalkozásba, ennek köszönhetően jutottak oda, ahol most tart a Szal-Agro Kft.

A cég elért eredményeihez gratulált Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is, örömét fejezve ki, hogy a fejlesztés az ő országgyűlési választókerületében valósult meg, hangsúlyozva, hogy minden vállalkozás fontos, hiszen tőlük lesz a gazdaság dinamikusabb.

forrás: http://www.agroinform.com/gepeszet/igy-is-el-lehet-kolteni-400-millio-forintnyi-nyereseget-video-30825-002