Fejlesztések a Szal-Agro Kft.-nél!

2016-07-08 10:03

A Szal-Agro Kft történetének 18 éve alatt, többször volt meghatározó változás, mely folyamatos fejlődést eredményezett.

Most ismét egy fordulóponthoz érkeztünk. Az elmúlt években, a gépkereskedelemben folyamatos elismerést és sikereket vívtunk ki magunknak, így a tulajdonosok számára világossá vált, hogy ez az a terület, amire elsősorban koncentrálnunk kell. Az Integrációval és a növényvédőszer értékestéssel a jövőben nem kívánunk foglalkozni, ennek következtében a –Tiszakarádi és az Alsózsolcai terménytároló-kezelő telephelyünktől megválunk.

Cégünk mostantól a mezőgazdasági erő- munkagép forgalmazásra és kereskedelemre, az alkatrész-kereskedelem bővítésére, valamint a szervizszolgáltatások és karbantartás ágazat fejlesztésére kíván összpontosítani lefedve a teljes magyar piacot.

Szolgáltatásaink kiegészülnek permetezőgépek kötelező felülvizsgálatra való felkészítésével és a hozzá kapcsolódó alkatrész értékesítésével. A hamarosan átadásra kerülő új telepünk alkatrészraktárral, és javítóbázissal bővülve színvonalasan fogadja az ügyfeleket. A jövőben agrárvállalkozások részére könyvelési szolgáltatást is tudunk nyújtani.

Régóta terveink között a szerepel egy olyan Dunántúli, új telephely kialakítása, ami versenyképességünket megerősíti és előrelépést jelent az országos szintű lefedettségünkben. Az új bázis életre hívásával, bővíteni és gyorsítani kívánjuk Nyugat-magyarországi ügyfélkörünk kiszolgálását illetve tehermentesíteni kívánjuk a megújult miskolci központot, mellyel növelhető a kiszolgálás hatékonysága és rövidül az ügyintézési határidő.

Meggyőződésünk, hogy ezek a változások az ügyfeleink elégedettségét fogják szolgálni, bízunk benne, hogy vásárlóink a jövőben is kitűntetnek bizalmukkal.