A Szal-Agro Kft., a TYM erőgépek hivatalos magyarországi importőre idén is részt vesz kiállítóként a 30. Farmer Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállításon és Vásáron.

▶️ Időpont: 2021. augusztus 17-20.
▶️ Helyszín: 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. (Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus)

Az eseményre az eddigi évekhez hasonlóan TYM erőgép protfóliónk és kiemelt munkagép kínálatunk bemutatásával készülünk. Verhetelen ajánlatok, kihagyhatatlan gépparádé a Szal-Agro Kft. standján! Látogasson el hozzánk, szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!

Addig is ismerje meg termékeinket:

 

Fotózkodjon a TYM-ekkel a debreceni Farmer Expon is! Népszerű fotó programunk idén sem maradhat el! 🚜👨‍👩‍👧‍👦
Készítsük el együtt a nyár legkedvesebb családi fotóit, melyekről a TYM traktorok ezúttal sem hiányozhatnak! Kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várunk standunkon! A kiállításon készült fotókat kivétel nélkül megjelentetjük Facebook és Instagram oldalainkon!

 

A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, egyszóval az előrelépésre.

A rendezvénnyel és programokkal kapcsolatos további részletes információk a Főszervező honlapján olvashatók: