TYM traktorok

Tekintse meg kínálatunkat a kimagasló minőségű TYM traktorokból!

AgrárgépShow AGROmashEXPO 2020

január 22-25. Talákozzunk a Hungexpon!

Partnereink

 • AGRO-FACTORY
  A P.P.H. "AGRO-FACTORY" céget 1995-ben alapították. A cég fő profilja a mezőgazdasági gépek és berendezésék gyártása ill. értékesítése, de emellett az ügyfelek egyedi kérésének megfelelően acélszerkezetek gyártásával is foglakoznak. Az "AGRO-FACTORY" logóval ellátott mezőgazdasági gépeket a jól kiépített kereskedelmi hálózatukon keresztül nemcsak 70 országos értékesítési ponton, hanem külföldön, Európa szerte és a világ más részein is forgalmazzák. A cég kérésre saját szállítást, valamint garancia-és szerviz szolgáltatást biztosít, lehetővé téve ezzel a teljes termékszerkezet alkatrész utánpótlását és cseréjét. A P.P.H." AGRO-FACTORY" ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik és tagja a Poznani székhelyű Lengyel Mezőgazdasági Gépgyártók és Forgalmazók Gazdasági Kamarájának. Az általuk gyártott mezőgazdasági gépek és berendezések az Európai Unió legmagasabb minőségi követelményeinek is megfelelnek, melynek legfőbb bizonyítéka, hogy az EU legtöbb országában megtalálhatók a termékeik. Mindenkinek ajánlják a termékeiket, bizton garantálják, hogy elégedettek lesznek ! http://canadiantoprx.com
 • AGRO-MASZ
  Az Agro-Masz cég mezőgazdasági gépgyártó, mely magas minőségű gépeket állít elő, törekedve folyamatosan a vevők igényeinek megfelelően, egyre jobb termékek előállítására. Ez jelenti számukra a hatékony működést és a jövő perspektíváját is. Az AGRO-MASZ székhelye Strzelce Małe és a cég a megalakulásától kezdve, 2006-óta gyors ütemben fejlődik, évről évre növelve a foglalkoztatást és a termelést. Ez kétségtelenül annak az eredménye, hogy az új beruházásokkal a termékeik minőségét és a szakember gárdájuk tudás színvonalát is folyamatosan fejlesztik. Megpróbálják nyomon követni és megfelelni a mezőgazdaság dinamikusan fejlődő szektorainak változásainak és kihívásainak. Ennek eredményeképpen, egyre tartósabb és modernebb gépekkel jelennek meg a piacon. A gépeik minőségének folyamatos fejlesztésével egyre újabb és komplexebb ajánlatokkal próbálnak a gazdák igényeinek megfelelni. A külföldi piaci jelenlétüket is egyre nagyobb ütemben fokozzák .Egyre újabb és újabb gépeket fejlesztenek ki, ezzel a jelenben az ügyfeleik minél jobb színvonalú kiszolgálását, a jövőben pedig a mezőgépek fejlesztésének irányát határozza meg. Az alábbi film a gyárunkban a gépek megalkotásának folyamatát mutatja be.: https://www.youtube.com/watch?v=3E9aLXfjxSs
 • AMIX
  2004-től működik, magánvállalkozásként, székhelye: Pierzyny Małe, Łódź Vajdaságban. Az első időszakban acél lemez szabással és megmunkálással foglalkoztak. Később, mivel az ügyfelek részéről a fafeldolgozó és fűrésziparai gépek iránt nagy érdeklődés mutatkozott –elkezdték az ilyen gépek gyártását, majd erre specializálódtak. Idővel nagy gyakorlatra tettek szert ezen a területen ami az ügyfelek teljes megelégedésével találkozott, így egyre több bel-és külföldi megrendelésük lett. Az Amix név ma már egyet jelent az eredeti és modern megoldásokkal. Az általuk megtervezett és legyártott prototípusokat magasan képzett szakemberek tesztelik akik menet közben is folyamatosan fejlesztik a gépeket. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás is nagyon fontos, az ilyenkor felmerült javaslatok inspirálják sok új ötletek kidolgozását. Az ügyfelek kérésére konkrét tervek esetében műszaki tanácsadással, projektek elkészítésével is foglalkoznak. Kérjük ismerkedjenek meg az ajánlatunkban szereplő gépekkel , melyek remélhetően megfelelnek az Önök várakozásainak is.
 • ASKET Roman Długi
  A SERWIS AKPiA cég 2003-ban lett alapítva és megújuló energiaforrással, főként biomasszával foglalkozik. A mérnöki tapasztalatokat felhasználva, ami az iparban eltöltött sok év munka eredménye, a cég arra fókuszált, hogy szinergiát keressen a zöld energia, az ipar, a karbantartás és a mezőgazdaság között. A kutatások nagyon pozitív választ adtak. Ezért, ennek eredményeként, 2005 januárjában megalakult az ASKET cég és átvette a zöld energia üzletet a SERWIS AKPiA-tól. Most az ASKET a biomassza feldolgozásra fókuszál, szalma- és szénabrikettek előállítására, és mindenekelőtt a BIOMASSER brikettálók és darálók gyártására. Az ASKET cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Szal-Agro Kft.
 • Fóliák, bálahálók, kazaltakarók
  A katalógusunkban megtalálhatóak többek között pl. kertészeti fóliák, agrotextilek és még sok egyéb termékek.
 • CWD
  CWD Sp. z o.o.cég alapításakor ,mint viszonteladó, nagykereskedelmi cég kezdte meg a működést az alábbi profilokkal: • A Cichewicz valamint a Westfalia cégek által gyártott szilárd tüzelésű, pellet, brikett, szén, szénpellet vagy fatüzelésű kazánok, kandallók és kályhák forgalmazása. • Hulladék és sitt és szállításhoz való konténerek gyártása és forgalmazása • Hulladék fém-és alkatrész felvásárlás • Betonkeverők értékesítése. • Ipari célú biomassza kazánok, ezen belül konténeres kazánok tervezése , kivitelezése A cég egész Lengyelországot lefedő kereskedelmi és szerviz hálózattal rendelkezik, de külföldön is, főleg Európában a kereskedelmi forgalmuk évről-évre nő. A megrendelt tereméket kérésre az ügyfélhez vagy a beruházóhoz leszállítják. A cég a fentebb említett kereskedelmi és gyártói tevékenységén kívül jelentős szaktanácsadói feladatokat is ellát.
 • Cynkomet
  Több mint hatvan éves múlttal rendelkező lengyel mezőgépgyártó cég. Melynek fő termékei, horganyzott szervestrágya-szórók,állatszállítók és pótkocsik.
 • Grass-rol
  A cégünk 1995-óta foglalkozik mezőgazdasági gépek gyártásával. A legfontosabb termékeink: A műtrágya-és sószórók, a rövidtárcsák és a rotációs kaszák. A masszív piaci részesedés, a gépeinkben alkalmazott egyedi műszaki megoldások,a legyártott termékeink magas minősége, mindezek biztosítják számunkra, hogy a lengyel mezőgépgyártók élvonalába tartozzunk. A folyamatosan gyártott és értékesített termékeink:  Z-181 i Z-181/1 rotációs kaszák  egytárcsás 300-500 kg-os műanyagtartályos műtrágyaszórók  egytárcsás 300-500 kg-os tüzihorganyzott lemezfalú műtrágyaszórók  egytárcsás sorszórós műtrágyaszóró gépek (javasolt felhasználás: kertészetekben valamint szőlészetekben és gyümölcsösökben)  kéttárcsás 600-1000 kg-os tüzihorganyzott lemezfalú műtrágyaszórók  kéttárcsás1000 kg feletti tüzihorganyzott lemezfalú műtrágyaszórók  kéttárcsás1000 kg feletti saválló és rozsdamentes lemezfalú műtrágyaszórók  homok-és sószórók  V típusú kéthengeres rövidtárcsák  V/X típusú négyhengeres rövidtárcsák  Miden termékünkhöz biztosítjuk a garanciális és garancián túli szervizelést  A régi, megbízható ügyfeleinknek fix kedvezményeket biztosítunk.
 • Gazprom Neft
  kenőanyag termékek
 • DRZEWICZ
  Mobil és telepített szárítók szakaszos és folyamatos üzemeléssel.
 • EXPOM Sp. z o.o. Krośniewice
  Az EXPOM 1992-ben alapított mezőgazdasági gépgyártó cég. Az EXPOM termékek kiemelkedő minőségű gépek, melyek ismertek egész Európában. Az EXPOM gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Szal-Agro Kft.
 • KRUKOWIAK
  A „KRUKOWIAK” Kujawi Mezőgazdasági Gépgyár 1987 –től az egyik legjelentősebb lengyel mezőgazdasági gépgyárrá vált. A szerény kezdetek a cég megalapítójának, Janusz Borkowskinak a földbirtokán kezdődtek, ekkor még senki meg nem jósolta volna, hogy a néhány év leforgása alatt, vezető lengyel permetező gép gyártóvá növi ki magát és ettől kezdve folyamatosan az élmezőnyben tartózkodik. A kezdetektől 2 dolog jellemzi a termékeiket :a magas minőség és az innováció, amivel nem csak a gazdák elégedettek, de még szakma is magasan értékelte ezt a tevékenységüket, amit a számos bel-és külföldön elnyert szakmai díj és oklevél is tanúsít. Ez annak is köszönhető, hogy szorosan együttműködnek a különböző műszaki és fejlesztő intézményekkel és a legjobb beszállítókkal,mint pl. ARAG, COMET, POLMAC, VERZELLESI, LECHLER, TEEJET, GEOLINE, VETRORESINA PADANA, AGROTRONIX, POMMIER, akik a permetező gépekhez az egész világon a legjobb alkatrészeket gyártják. Habár a cég legismertebb termékei a permetező gépek, ezenkívül a kertészeti és zöldségtermelő gépek széles skáláját is előállítják. Különösen a burgonya- és hagymatermesztésben használatos gépei elismertek. Ezen kívül folyamatosan újítanak és modernizálnak. A cég évente megjelenik a piacon valamilyen újdonsággal, nemegyszer a világpiacon is unikálisnak mondható termékkel. Jelenleg a cég családi vállalkozásként működik, a cégalapító Janusz Borkowskin kívül a két fia , Seweryn és Radosław a cég irányítói. A gyártás Brześć Kujawskiban történi.A cég első telephelyén: Redecz Krukowban pedig egy a Borkowski család által létrehozott és működtetett Mezőgazdasági és Vidéki Hagyományőrző Múzeuma működik, ahol traktorokon kívül a autók, motorokon és a tájegységre jellemző rengeteg hagyományőrző eszköz gyűjteménye megtalálható, melyet a tulajdonosok ingyen az érdeklődőknek bemutatnak. A cég tagja többek között a Lengyel Exportőrök Társaságának, és a Lengyel Mezőgazdasági Gépgyártók Szövetségi Kamarájának.
 • INVENTOR
  Csillagkerekes rendsodrók és egyszerű faaprítók
 • LUXOR Maszyny Do Odpadów
  A LUXOR – hulladékfeldolgozó gépeket gyártó cég 1977 –óta tevékenykedik a a hulladékfeldolgozó gépeket gyártó piacon. A cégünk tevékenységének fő célja a legoptimálisabb megoldások megtalálása annak érdekében,hogy a szeméttelepekre minél kevesebb környezetszennyező anyag kerüljön ill. ezek tárolása minél környezetkímélőbb módon valósuljon meg. A hulladékkezeléssel foglakozó cégeknek olyan megoldásokat dolgozunk ki,melyek a megfelelő hulladékok kiválogatása és feldolgozása után előállított komposztból felhasználható energiát nyernek ki. Az ajánlatunkból: • válogató csarnokok • RDF égető • szortírozó láncok (szállító szaéagok) • dob-,tárcsa-és vibrációs rosták, • Perforált PET palackok • pneumatikus és ,mágneses tisztítók • függőleges csatornás és hengerlő hulladékprések • fa –és terjedelmes hulladék aprítók • Mobil komposztálókhoz rosta • ( aprító-keverő berendezések) • komposzt forgatók • alváz-és kerékmosók • gépkocsimérlegek
 • MASCHIO GASPARDO S.p.A.
  A Maschio Gaspardo egy nemzetközi csoport, talajművelőgépek, vetőgépek, zöldtakarmány technológia és a növényvédelem gépeire specializálódva. A GASPARDO gépek kizárólagos forgalmazója Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében a Szal-Agro Kft.
 • Marco-Polo
  A Marco-Polo cég 2004-ben alakult. A cég stratégiája az elejétől előtérbe helyezi az ügyfelek igényeit, amely eddig mindig biztosította a cég dinamikus fejlődését. Termelési profil elsősorban, a termelés gépei, berendezések, összetett berendezések állattartó épületek. Az elmúlt évek során a cég átalakult egy kis otthoni cégből, egy modern termelési létesítménnyé. A legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat az biztosítja, hogy egy szakképzett tervező iroda áll mögöttük, amely folyamatosan dolgozik az új megoldásokon. Ennek köszönhetően folyamatosan javítják a minőségét és elősegítik a biztonságot a gépeknél és a berendezéseknél.
 • MASTERTEC F.H.U.
  A „MASTERTEC” gyártó az iroda-és lakó konténerek, pavilonok, őrbódék és víkendházak gyártására specializálódott. A termékeik rendkívül sokféle módon és célra használhatók, többek között irodaházként, gasztronómiai és vendéglátó helyiségként, építkezései területen öltöző-lakó ás raktárhelyiségként. A legfőbb előnye, hogy gyors megoldást biztosít az ügyfeleknek a különböző területen és terepen a kényelmes, barátságos lakó vagy más helyiség kialakítására. A kis konténerházak, irodák vagy pavilonok egyaránt standard méretben készülnek (2500 mm x 6000 mm ). Ezeket a méreteket modulelemként összekapcsolva tetszőleges egyedi mértet alakíthatunk ki az ügyfél igényeinek megfelelően. Miért válasszunk Mastertec konténert? A falelemek rugalmas kialakítása miatt tetszőleges helyen tudunk térelosztó válaszfalat és helyiségeket létrehozni, vizesblokkot , konyhát stb. az ügyfél igényei szerint. A konténerek elemeit bevizsgált és minőségi tanúsítvánnyal rendelkező anyagokból állítják össze, magas minőség megőrzése mellett a kedvező árak megtartását is szem előtt tartva. A Mastertec már régóta gyártja a mobil, hordozható és bárhol elhelyezhető konténereket. Erről nagyon sok referencia és elégedett ügyfél tanúskodik . Az ügyfelek a RAL színskála színeiből választhatnak a tervezés során vagy horganyzott ill. alu-horganyzott kivitelben is kérhetik a konténert.
 • Metalerg Sp. z o.o. SKA
  A MetalERG szalma, fa és egyéb biomassza kazángyártó cég.
 • Metal-Fach Sp. Z.o.o.
  Lengyelország észak-keleti részén található " Metal-Fach Sp. z o.o. Sokółka, Kresowa utca 62. székhelyű vállalat a mezőgazdasági berendezések egyik vezető gyártója Lengyelországban és a világon.
 • Metaltech
  Kiemelkedő minőségű lengyel pótkocsik, trágyaszórók, takarmánykiosztók, hamszterek.
 • Michał
  A “MICHAŁ” lengyel céget1992-ben alapították. A tevékenységük fő iránya a gabona és takarmány silók gyártása. De emellett terveznek és építenek komplett silótelepeket teljes be-és kitárolási rendszerekkel, szállító csigákkal és serleges felvonókkal együtt. A silópalástok horganyzott lapos lemezekből készülnek, szükség esetén a takarmány keverékek tárolására szövetbetét alkalmazásával. A silók külön kérésre saválló lemezekből is készíthetők élelmiszeripari felhasználás céljára. A gyártáson kívül még lemez megmunkálási szolgáltatást is végeznek.(pl: fekete, horganyzott vagy saválló lemezek esetében ) ahol az ügyfelek egyedi kérésére elvégzik ezek kivágását, hajlítását, tekercselését, hegesztését valamint Spiro csövek gyártásával is foglakoznak A “MICHAŁ” ZPUH cég által gyártott silók bel-és külföldön egyaránt nagy elismertséggel bírnak Kelet és Nyugat Európában csakúgy mint Kazasztánban vagy Oroszországban. A gyártás során CNC számvezérelt vezérelt megmunkáló gépeket használnak. A termékeik márkahírnevét az állandó fejlesztésekkel is egyre ismertebbé teszik. Ahhoz, hogy biztosítani tudják a termékeik megbízható és állandó jó minőségét világszerte elismert beszállítóktól szerzik be az alapanyagokat. Komplett mezőgazdasági-és ipari berendezések összeszerelését és beüzemelését is elvégzik.
 • Feraboli
  35.000 m2-es terület, ahol a hagyomány egyesül a legmodernebb technológiával. A gyár Cremona városában található, a Pó völgyében. Azon a vidéken, amely mindig is elválaszthatatlanul kapcsolódott a mezőgazdasághoz, ahol szenvedéllyel művelik a földet már generációk óta. 150 munkatárs dolgozik a Feraboli gyárban, továbbá termelés folyik még Via Bredina-banis. A további feldolgozási műveletek, amelyek megkövetelik a lehető legnagyobb pontosságot, a nem messzi Bonemerse-ben végzik.
 • OMNIGENA Sp.j.
  1974-ben alapított cég. Mezőgazdasági, ipari és háztartási szivattyúkat gyárt. Az OMNIGENA szivattyúkat megtalálhatja a Szal-Agro Kft ajánlatában.
 • POM BRODNICA
  1990-ben alakult lengyel mezőgazdasági gépgyártó cég.
 • "POMOT" Sp. z o. o.
  A "POMOT" Sp. z o. o. Lengyelország vezető gyártója a tartályos felépítményeknél, konténereknél és a szippantóknál. A cég széles termék és szolgáltatás választékot kínál. A POMOT gyár célja, hogy a tökéletesen kihasználható gépeket szállítson a mezőgazdaság, kommunális gazdálkodás és a fuvarozás részére. A POMOT gyár termékeinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Szal-Agro Kft.
 • POM- Augostów
  A POM Augostow 1955 óta vesz részt a mezőgazdaságban. Azóta jelentős változások voltak a profiljában. Jelenleg mezőgazdasági gépgyártással és forgalmazással foglalkozik. A POM AUGOSTOW gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Szal-Agro Kft.
 • BELARUS Traktor Kft
  A Minszki Traktorgyár Belarus gyártmányú, MTZ típusú traktorai a világ sok országába jutnak el, ezek közül a legnagyobb importőrök Magyarország, Németország, Egyiptom, USA, Franciaország, Görögország. Az MTZ traktorok Magyarországon 1958 óta járják a földeket és kiállták az idő próbáját, a termelők közkedvelt márkatípusa maradt. A Minszki Traktorgyár több országban alapított céget. A rendszerváltás után 1995-ben a Minszki Traktorgyár saját tulajdonú céget, azaz magyarországi kizárólagos képviseletet hozott létre, amely napjainkig több mint 14 000 traktort értékesített. Éves szinten a Magyarországra importált traktorok közel 60 %-t az MTZ traktorok képezik. A Belarus Traktor Kft. a mezőgazdasági erőgépek széles választékát forgalmazza a magyar piacon, 30 lóerőtől 150 lóerőig. A 80 lóerős traktorok merev első híddal vagy hagyományos szöghajtásos első híddal szerelt kivitelben készülnek; a 90 lóerős traktorok merev első híddal, mechanikus vagy szinkronizált sebességváltóval; a 105 lóerős, 130 lóerős és a 151 lóerős traktorok merev első híddal és szinkronizált sebességváltóval. Az új formatervezésű traktorok műanyag karosszériával, EU kivitelben készülnek és típusbizonyítvánnyal rendelkeznek. A megváltozott gazdasági körülmények ellenére az MTZ traktorok az évtizedek során kiharcolt pozíciójukat megőrizték a magyar piacon a nyugati traktorokkal szemben, elsősorban a megbízhatóságuk, a könnyű és olcsó javíthatóságuk, az alacsony üzemeltetési költségek, a hosszú élettartamuk és nem utolsó sorban a kedvező áruk miatt.
 • Remprodex Sp. z o.o.
  A „Remprodex” Sp. z o.o. 1992-ben alakult meg,a régi még 1952 –ben létrehozott Állami Gépipari Központ helyén. A cég egyik alapvető tevékenységét a mezőgazdasági gépgyártás adja, ezen belül főként a burgonya ültevények művelése és a szedés utáni kezelésére használatos gépek gyártása teszi ki.Többek között: • két-és négysoros burgonyavető gépek • különböző bakhátkészítők • válogatók • kefés tisztítók • zsákolók • talajművelők • hevederes és hengeres szállító szalagok • fogadó garatok Úgyszintén szedés utáni gyűjtőtartályok valamint betonkeverők gyártása is jelentős. Az ajánlatukban szereplő gépeket és berendezéseket a nagyfokú üzembiztonság és hosszú élettartam jellemzi. A cég ajánlatában szerepel még az acélszerkezetű építmények, csarnokok lépcsők, állványok és korlátok egyedi tervezése és kivitelezése is.
 • Same
  1942 alakult meg a SAME (Società Accomandita Motori Endotermici). Mindegyik modell modern, hatékony és jól felépített, biztonságos és megbízható, hűséges és fáradhatatlan partnere a gazdáknak. A SAME mint márka az egész világon egy egész generáció bizalmát nyerte el.
 • SaMASZ Sp. z o.o.
  A SaMASZ céget 1984-ben alapították. Az állandó fejlesztésnek köszönhetően mára a legnagyobb lengyel és az egyik fő európai szálastakarmány-betakarító gépgyártó. A választék 200 darab körüli különböző gépekből áll: dobos és tárcsás kaszák, rendképzők, rendterítők, rézsű kaszák, karos kaszák, szárzúzók, hóekék, hótolólapok. A SaMASZ kaszák több mint 30 országban megkaphatók, Magyarországon keresse a Szal-Agro Kft-nél.
 • UNI BIO
  A Szal-Agro Kft. által Magyarországon gyártott automata biomassza kazánok, melyek használhatók faaprítékkal, brikettel, ocsúval, rossz gabonával és bármilyen mezőgazdasági eredetű hulladékkal.
 • Egyéb
  Egyéb
 • Weremczuk
  A WEREMCZUK FMR céget 1981-ben Danuta és Józef Weremczuk mérnök alapítottak meg, mely hosszú időn keresztül Weremczuk néven működött, míg 2011-ben KFT.-vé alakult és WEREMCZUK FMR-re változott a neve. A több mint 30-éves működése alatt sok modern kertészeti és talajművelő gépet hozott létre és vezetett be a piacon. Ilyen pl. a bakhátkészítő, pontvető kertészeti gépek, fűkasza és ágaprító, bokor palántázó, hajtásvágó és gyümölcsszedő gépek. Ezek alkalmasak ribizli, arónia, egres, málna, megy - valamint a sárgarépa, petrezselyem, zeller, vörös káposzta és zöldbab szedéséhez. A tevékeny éveknek köszönhető, hogy újdonságokkal robbanjanak be a piacra majd minden évben. Többek között: 2014 - VICTOR PREMIUM PERKINS motorral , klimatizált fülkével és panoráma szélvédővel, elektronikus vezérléssel és meghajtással és joystick menetvezérléssel. 2014 - JOANNA PREMIUM – Ez a magas bokorral rendelkező gyümölcsök szedésére alkalmas. 2014 - NESTOR alagutas permetező 2014 - bokorkivágó a régi telepítések kivágására 2013 - JOANNA-4 új típusú kombájn modell univerzálisan állítható rázófejjel. 2013 - Többfunkciós kertészeti és ültevény gondozó gépek 2012 – Ribizli-, arónia-, málna-, és más bokor vágó SAMSON és SAMSON DUO 2011 – arónia és ribizli hajtásvágó ROCH 2009 – egészsoros arónia és ribizli szedő kombájn VICTOR/Z 2009 - JOANNA-3 SLIM változat 2008 – Újdonság a világpiacon – félsoros őszimálna szedő kombájn NATALKA 2008 - JOANNA-3 málnaszedő mudullal az őszi málna szedéséhez. A WEREMCZUK FMR cég a gépek tervezésében és bevizsgálásában szorosan együttműködik a Kertészeti Egyetem Skierniewicei és Brzeznói Karok Tudományos és Vizsgálati Intézeteivel, mint pl.-a Kertészeti , Növény és Virágkertészeti Intézettel , a Skerniewicei és Lublini , Varsói és Újszandeci és Lublini tudományos intézetekkel a zöldség –gyümölcs termesztés viszonylatában. Ebben a tevékenységében a WEREMCZUK FMR a tudományos vizsgálati alap támogatását élvezi. Az WEREMCZUK FMR cég sok levédett újítás és találmány tulajdonosa, melyet a gépeik kidolgozásában és műszaki megvalósításában hasznosítottak. A sikeres és szüntelen fejlesztéseknek köszönhetően a WEREMCZUK FMR elismert gyártóvá vált a mezőgazdasággal foglakozók körében. Ennek a bizonyítékául szolgál a rengeteg begyűjtött érem, különdíj és elismerő oklevél, melyeket a különböző vásárokon és kiállításokon munkájuk jutalmául átvehettek.
 • Zumec
  A ZUMEC céget 1974-ben alapították. A cég működésnek kezdetétől fogva a fő tevékenységi körét a tágabb értelemben vett fémiparilag megmunkált termékek és mechanikai berendezések gyártása jelentette. A megszerzett több , mint 30 éves gyakorlati tapasztalat a cég dolgozóinak magas kvalitása és az ehhez kapcsolódó modern géppark biztosítja az előállított termékek magas minőségét, melyet a megszerzett ISO9001 tanúsítvány is bizonyít és a márkanevet ismertté és elismertté teszi nem csak Lengyelországban , hanem külföldön is. A ZUMEC a mezőgazdasági és élelmiszeripari szállító berendezések egyik legnagyobb gyártó cége. Az ajánlatában az élelmiszeripari felhasználásra szánt vízszintes és függőleges szállító berendezések széles skálája megtalálható, melyek az ömlesztett termények, gabonafélék, takarmánykeverékek, liszt és granulátumok silók és síktárolók közötti be és kitárolására használnak. A komplett beruházások megvalósításához szükséges mindenféle szállító berendezések megtervezését, legyártását és beüzemelésüket elvállalják az ajánlatukban megtalálható a szállító eszközök telje garmadája, úgy, mint serleges felvonók, vagy a vízszintes szállítók kaparó láncos rédlerek, szállító szalagok 20t/h teljesítménytől kezdve egészen 200t/h-ig. Standard változatban ezek DX51DZ275 horganyzott acéllemezből készülnek, opcióban kérhető agresszív anyagok szállításához saválló acélból is.
 • TEKNAMOTOR Sp. z o.o.
  A Teknamotor cég tevékenységét 1992-ben kezdte. Többéves tapasztalatunk, valamint kitartásunk a faipari megmunkáló gépeket ajánló cégek körében az élmezőnybe juttatott bennünket. A főbb gyártási tevékenységünk: Tárcsás és dobos faaprító gépek. Felhasználhatóak a fakitermelés hulladékának aprítására az erdőgazdaságokban, fafeldolgozókban, parkok faállományának gondozásakor, az utak mentén, kertészetekben a fakorona metszése során; energia fűzfa feldogozásakor, stb. Kalapácskéses őrlőmalmok faaprítékhoz és szalmához Tönkmarók (irtógépek) a fakitermelés után maradó tönkök irtásához Szalagos és vibrációs rendszerű adagoló anyagtovábbító szállítóegységek A Teknamotor termékek megfelelnek az európai követelményeknek - rendelkeznek "CE" jelöléssel. Termékeink kiemelkedő minősége elősegíti az értékesítés bővülését és a cég fejlődését, továbbá az alkalmazottak folyamatos oktatásának és a felhasználókkal való együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk az egyedi elvárásoknak megfelelő berendezések gyártására.
 • TYM
  "A mezőgazdaságban nőttünk fel" Már több mint 6 évtizede, hogy a TYM megjelent a globális mezőgazdasági piacon. A sok éves tapasztalatuk és a területen megszerzett szakértelmükkel lehetőségük van arra, hogy a traktorokat a lehető legmagasabb szintű minőségben állítsák elő a felhasználók számára. A traktorok Szöulban, Dél-Koreában készülnek. Ha 25-130-as tartományban keres prémium traktorokat, akkor megtalálta amit keres, hiszen a TYM traktorok jobban fogják bírni és tovább fognak tartani mint bármelyik kategóriájában hasonló traktor. Büszkék lehetnek a prémium minőség mellett a fenntarthatóságra A TYM-nél arra fókuszálnak, hogy kiterjesszék vezető pozíciójukat az iparágban. Ez azért fontos, hogy jelentős üzleti előnyöket teremtsenek a regionális kereskedőik számára, Mindemellett biztosítva őket arról, hogy számíthatnak az anyavállalatra, mert a végfelhasználók meg maguktól a kereskedőktől függnek. A TYM gyár számára ugyanolyan fontos a vásárlók elégedettsége, mint a kereskedőké. Kizárólag olyan cégekkel kötnek üzleti kapcsolatot, akik egy etikus üzleti irányvonalat képviselnek és akik olyan termékekkel foglalkoznak, amik ténylegesen azt tudják amit ígérnek és amit elvárunk tőlük. Ezt a legfejlettebb technológiák kifejlesztésével gyártott termékekkel érik el melyeket a legmodernebb formatervezés jellemez. A TYM-nél tisztában vannak azzal, hogy a környezetünk felbecsülhetetlen, éppen ezért minden tevékenységüknél számításba veszik, hogy milyen hatással van ez a Földünkre. A TYM vezetőségének az a véleménye, hogy így helyes, és ennek köszönhetően számukra ez az egyetlen járható út, az üzleti életben. Felülmúlják a várakozásokat minden alkalommal A TYM traktorcsalád DNS-ébe belekódolták a prémium minőséget. A traktorok széleskörű választékának köszönhetően nincs olyan munka, amelyre nem tudnának megoldást kínálni. Ezek a traktorok igazi igáslovak, amelyek segítenek Önnek, hogy folyamatosan teljes kapacitással dolgozhasson. Ezért is lenyűgöző kombinációi ezek a traktorok a precizitásnak és az erőnek.