TYM traktorok

Tekintse meg kínálatunkat a kimagasló minőségű TYM traktorokból!

KÉSZLETRŐL!

Pótkocsik most akciósan!

Gabonavetőgépek készletről

Széles választékban

MEGHÍVÓ

2019-01-16 10:03

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton meghívjuk Önt a(z) AGROmashEXPO, AgrárgépShow (2019. január 23-26. Hungexpo) kiállításra, mely rendezvényen cégünk is részt vesz.

 

A rendezvényre itt regisztrálhat.

 

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (2000 Ft) belépőjegyet.
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

 

Üdvözlettel,

SZAL-AGRO Kft.

 

Utazási kedvezmény:

Vasúti utazási kedvezmény

Utazzon kedvezményesen a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az AGROmashEXPO és AgrárgépShow rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. január 23-26. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. 

Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az egy útra szóló teljes áru menetjegyet, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy felmutatásával tud hazautazni. Így összességében 50 % kedvezmény igénybevételével utazik. 

 

Fontos információk:

  • Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha lepecsételték a kiállításon, a MÁV-START Mobilpénztárában!
  • A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.
  • A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. (Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.)
  • Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. január 22-én 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. január 27-én 24:00 óráig kell befejezni.
  • Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

http://agromashexpo.hu/hu/vasuti-utazasi-kedvezmeny